ΕταιρίαtopmenuΑνανεώσιμες-Αυτόνομα ΣυστήματαtopmenuΗλιακή Θέρμανση Τεχνολογίας MAGtopmenuΑντλίες Θερμότητας-Υπέρυθρα Πάνελtopmenu Πράσινες Παρεμβάσεις ΚτιρίωνtopmenuΦωτογραφίες ΕργωνtopmenuΕπικοινωνία
H ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
COMPANΥ
 
 
Η MF Green Energy δραστηριοποιείται στην εμπορία και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών, ηλιακά συστήματα θέρμανσης, τα στοιχεία του ανέμου και τα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας (φωτισμός, κλπ). Επιπλέον διεξαγωγή μελετών εργοστάσιο για την εξοικονόμηση ενέργειας μέσω αυτόνομων φωτοβολταϊκών συστημάτων και ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων (κουφώματα πρόσοψη κλπ).
Επίσης, με αξιόπιστους συνεργάτες-κατασκευαστές προωθούν την κατασκευή ενεργειακά σπίτια.

Η εταιρεία δημιουργήθηκε από την αγάπη των ανθρώπων για το περιβάλλον και την εξοικονόμηση ενέργειας από τους πελάτες προσφέροντας αξιόπιστες και εξοικονόμησης κόστους λύσεις για κάθε σπίτι και σε κάθε επιχείρηση.

Η MF Πράσινη Ενέργεια είναι το αποτέλεσμα εξειδικευμένης τεχνογνωσίας μέσω επιστημονικού δυναμικού και έχουν ως κύριο στόχο την προστασία του περιβάλλοντος δημιουργεί καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις, ενώ προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι MF Πράσινη Ενέργεια είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και θα είναι πάντα κοντά σας σε οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα, είναι σε θέση να διαχειριστεί την επένδυσή σας εξασφαλίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επίσης, οι συνεργασίες μας με αξιόπιστους προμηθευτές και κατασκευαστές (Ελλάδα και Εξωτερικό) εξασφαλίζουν στους πελάτες μας τις πιο αξιόπιστες και πιστοποιημένες λύσεις. Επίσης MF Πράσινη Ενέργεια διακρίνεται πληρότητα των μελετών αυτών, ο πλήρης έλεγχος των σχεδίων για την τελική παράδοση και την πλήρη υποστήριξη στον επενδυτή μετά την ολοκλήρωση του έργου.

Στον τομέα των φωτοβολταϊκών και ηλιακών δραστηριότητες περιλαμβάνουν:

1. Συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας Φωτοβολταϊκά διασυνδεδεμένα με το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας (εμπόριο - κατασκευή).
 2.Solar συστήματα θέρμανσης ανεξάρτητα ή σε συνδυασμό με άλλα ενεργειακά συστήματα (αντλίες θερμότητας), καθώς και η χρήση του νερού, κυρίως για ξενοδοχειακές μονάδες (εμπόριο - κατασκευή).
Τρία. Αυτόνομα συστήματα για την κάλυψη ιδίων καταναλώσεων σε απομακρυσμένες περιοχές με τη χρήση συστημάτων αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας. (Εμπόριο - κατασκευή)
4.System εξοικονόμηση ενέργειας (φωτισμός, οικιακές συσκευές φυσικού αερίου, κλπ.). (Trade-εγκατάσταση).
5.Energy αναβαθμίσεις κτιρίων, κατοικιών ενέργειας κατασκευή κλάσης Α.

 MF GREEN ENERGY  ΣΕΡΡΕΣ-ΑΘΗΝΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ-SANTANSKI BOYLGARIA
Εταιρίαbottom menuΑνανεώσιμες-Αυτόνομα Συστήματαbottom menuΗλιακή Θέρμανση Τεχνολογίας MAGbottom menuΑντλίες Θερμότητας-Υπέρυθρα Πάνελbottom menu Πράσινες Παρεμβάσεις Κτιρίωνbottom menuΦωτογραφίες Εργωνbottom menuΕπικοινωνία